Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Azi la matinal: Aurelia Bahnaru, Asociația de valorificare a Deşeurilor, scriitoarea Ana Onică, Larisa Corman, primar, Ciulucani, Telenești, Cristina Cucoș, redactoare-șefă Suntparinte.md și Alina Andronache, reprezentanta Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.
În Republica Moldova a fost lansată Campania “Fără plastic, mă simt fantastic”. Care este scopul campaniei, ce acţiuni se vor întreprinde ne spune Aurelia Bahnaru, presedintele Asociației de valorificare a Deşeurilor, cei care vor implementa proiectul în practică. În data de 8 iulie, în Rusia este marcată Ziua Familiei, Dragostei si Fidelității. Despre familia tradițională și familia modernă se discută mult în ultima perioadă. Părerile sunt divizate. Despre importanța familiei, cum păstrăm armonia, pe ce principii e bazată o relație frumoasă vorbim cu scriitoarea Ana Onică. Cât de incitant  a fost ieri la Ciulucani, raionul Telenești, unde s-a desfăşurat prima ediţie a Festivalului “Dor ţesut în păretare”, ne spune Larisa Corman, primarul localității. Recent în Republica Moldova a fost lansată prima aplicație mobilă de parenting . Aceasta se numește „Află ce fel de părinte ești” și reprezintă un test de autoevaluare destinat mamelor și taților. Aplicația este disponibilă și în variantă web. Platforma a fost realizată de Suntparinte.md, parte a Campaniei „Un Tată Bun”. Vin cu detalii Cristina Cucoș, redactoare-șefă Suntparinte.md si Alina Andronache - una dintre persoanele care a muncit la alcătuirea conținutului aplicației,  reprezentanta Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.
Fluxul de știri
0