Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un elev a început să plângă la o întâlnire cu Putin: Cum l-a încurajat președintele- VIDEO

© Sputnik / POOL / Sergei Savostyanov / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом РФ Владимиром Путиным - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2021
Abonare
Vladimir Putin a încurajat un școlar care s-a emoționat în timpul prezentării proiectului său în cadrul unei întrevederi online cu președintele Rusiei.
CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. La o întâlnire cu finaliștii competiției „Pauza mare”, Vladimir Putin l-a liniștit pe un școlar care s-a emoționat în timpul prezentării proiectului.
Daniil Galstian a vorbit despre școala viitorului, în care, conform ideii sale, băieții și fetele studiază separat, dar se întâlnesc în spații comune. Școlarul a menționat că în timpul pregătirii a fost susținut de rudele sale, în special de mama și tatăl său, pe care i-a salutat. După aceea, băiatul s-a pierdut și a început să plângă.
"Totul este în regulă, Daniil! Cred că mama și tata te aud acum, iar faptul că ești atât de îngrijorat și cu atâta suflet vorbești despre ceea ce faci, subliniază încă o dată atitudinea ta față de cei dragi. Acest lucru este foarte bun, nu fi timid, nu fi timid, totul este în regulă ", i-a spus președintele rus.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0