Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PAS nu a venit la dezbateri cu PSRM și PCRM

© Sputnik / Mihai CarausPAS a prezentat lista candidaților la parlamentare
PAS a prezentat lista candidaților la parlamentare - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
Reprezentanții Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și-au prezentat programul și au răspuns la întrebările moderatorului în absența concurenților din PAS.
CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) nu au participat la dezbateri cu reprezentanți ai Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Cu toate acestea, candidații blocului PCRM-PSRM și-au prezentat programul electoral și au răspuns la întrebările moderatorului.
Deputatul socialist Vlad Batrîncea a spus că rivalii blocului electoral PCRM-PSRM se tem de discuții deschise și directe.
"În schimb, vor să organizeze scandaluri și violență cu troli și agresori plătiți în loc de dezbateri. O astfel de abordare non-constructivă este regretabilă", a spus Batrîncea.
Anterior miercuri, reprezentanții blocului electoral PCRM-PSRM au predat regulile dezbaterii electorale reprezentanților PAS.
Părțile urmau să discute despre economie, dezvoltare regională, politică socială, educație, justiție, lupta împotriva corupției, soluționarea conflictului transnistrean și politica externă.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0