Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Rusia: Operațiunea de căutare continuă la locul prăbușirii avionului An-26 - Video

Abonare
O echipă formată din 51 de salvatori continuă operațiunea de căutare la locul prăbușirii aeronavei AN-26 în Kamceatka. Despre aceasta a informat miercuri serviciul de presă al Ministerului pentru Situații Excepționale din regiune.
Potrivit ministerului, catastrofa aviatică s-a produs mai la vest de localitatea Palana, pe linia de coasta a Mării Ohotsk. În prezent se desfășoară inspectarea vizuală a teritoriului.
Lucrările de căutare sunt complicate de condițiile meteorologice nefavorabile, în special de vânturi puternice, cu rafale care ajung până la 18 m/s, precum și de ceață și valuri mari.
Военно-транспортный самолёт Ан-26 - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Rusia
Au fost găsite fragmente ale avionului An-26 dispărut în Kamceatka
Până în momentul de față au fost găsite rămășițele a 19 persoane, unul dintre cadavre a fost identificat. Se comunică de asemenea că în continuare vor fi implicați suplimentar în operațiunea de căutare scafandrii și un elicopter Mi-8 al Ministerului rus Situații Excepționale.
Potrivit informațiilor din presă, cu referire la vicedirectorul ”Întreprinderii Aviatice Kamceatka”, Sergei Gorb, avionul nu a intrat în al doilea cerc la aterizare și nu a transmis semnale de urgență.
Un avion care zboară din Petropavlovsk-Kamceatsk spre localitatea Palana, cu 28 de persoane la bord, a dispărut marți de pe ecranele radarelor, la nouă kilometri de la punctul de destinație. Conform datelor preliminare, toți cei 22 de pasageri și 6 membri ai echipajului și-au pierdut viața.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0