Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O companie românească va procura roboți din Rusia

© Sputnik / Павел Лисицын / Accesați arhiva multimediaМеждународная промышленная выставка "Иннопром-2021"
Международная промышленная выставка Иннопром-2021 - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
O companie românească a semnat un contract pentru achiziționarea din Rusia a roboților de deservire în valoare de un milion de euro.
BUCUREȘTI, 7 iul – Sputnik. Compania rusă din orașul Perm “Promobot” a încheiat un contract cu operatorul de evenimente „Clock” pentru achiziționarea a 30 de roboți consultanți Promobot V.4. Suma contractului constituie un milion de euro, anunță serviciul de presă al ținutului Perm.
заброшенный завод - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2021
Republica Moldova
Ipocrizia guvernanților de la Chișinău: ruinarea economiei dată drept mare succes
Agenția “Clock” desfășoară campanii de publicitate, promoții și evenimente, activități de marketing, asigură personalul pentru însoțirea evenimentelor, organizează activitatea promotorilor.
Compania “Promobot” a fost înființată în anul 2013, fiind specializată pe producția roboților autonomi de deservire în sfera afacerilor sub brandul Promobot. În anul 2015 Promobot și-a obținut o reședință la centrul de înovații tehnologice Skolkovo. Promobot își exportă producția în peste 40 de state ale lumii.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0