Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

După ce vor vota, oamenii sunt îndemnați să facă asta: Chemarea autorităților

© Sputnik / Miroslav RotariAlegeri
Alegeri - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
„După votare, mergi la vaccinare”. Acesta este sloganul autorităților din sănătate. Ministerul Sănătății îndeamnă oamenii să meargă să se imunizeze după ce își vor exercita dreptul la vot. 
CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Autoritățile din sănătate au lansat o campanie națională prin care vor să îndemne oamenii să meargă să se vaccineze.
Ambulanță - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Coronavirus
COVID-19 în Moldova: Câte cazuri noi s-au înregistrat în Moldova
Astfel, după ce au votat în data de 11 iulie, oamenii sunt îndemnați să treacă și pe la centrele de vaccinare pentru a primi serul împotriva COVID-19. În context, Ministerul Sănătății va organiza, în cadrul secțiilor de votare, acțiuni de informare despre beneficiile vaccinării și respectarea măsurilor de protecție.
„Îndemnăm toți alegătorii din Republica Moldova să se vaccineze pentru un viitor mai sănătos, o viață fără restricții. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale va pune la dispoziție toate materialele necesare pentru informarea în masă a populației despre vaccinarea împotriva COVID-19, precum și toate mecanismele necesare pentru imunizarea unui număr cât mai mare de oameni pe data de 11 iulie curent și nu doar. După votare, mergeți la vaccinare”, a declarat secretarul de stat al MSMPS, Denis Cernelea.  
Ministerul Sănătății a mai precizat că în data alegerilor parlamentare anticipate, toate punctele de vaccinare din Republica Moldova vor activa în intervalul orelor 07:00 – 21:00. 
Conform datelor oficiale, până în prezent, în Moldova, s-au vaccinat 763 927 de persoane, dintre care 292 261 sunt imunizați și cu cea de-a doua doză. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0