Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum a răspuns PAS invitației la dezbateri date de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor

© Sputnik / Mihai CarausPAS a prezentat lista candidaților la parlamentare
PAS a prezentat lista candidaților la parlamentare - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
Dezbaterile dintre PAS și Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor nu vor mai avea loc. Cel puțin asta susține deputatul PSRM Vlad Batrîncea, care a menționat că PAS a refuzat să participe la dezbaterile preconizate pentru astăzi.
CHIȘINĂU, 7 iul - Sputnik. Partidul Acțiune și Solidaritate a refuzat să meargă la dezbateri cu Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Potrivit deputatului PSRM Vlad Batrîncea, reprezentanții PAS s-ar teme de discuții deschise și directe.
Logo de Facebook reflété dans l'œil d'un internaute - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Societate
De alegeri, Facebook va fi cu ochii pe utilizatori: Care este motivul
Batrîncea a scris pe pagina sa de Facebook că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor regretă abordarea reprezentanților PAS. 
„În schimb ei vor să organizeze scandaluri și violențe la locul dezbaterii, cu trolli și agresori plătiți. Regertăm această abordare neconstructivă a celor din PAS. Din păcate, se confirmă impresia noastră și a cetățenilor că PAS preferă certurile și haosul în politică, în detrimentul dialogului civilizat și al discutării soluțiilor realiste pentru oameni și țară”, a scris Vlad Batrîncea. 
Precizăm că luni, 5 iulie, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat Partidul Acțiune și Solidaritate la dezbateri publice. Invitația a fost lansată de deputatul socialist Vlad Batrîncea care a anunțat și subiectele de discuții. Dezbaterile urma să aibă loc miercuri, 7 iulie, la ora 19:00. 
Amintim că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0