Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambasadorul Rusiei a felicitat-o de ziua ei pe șefa Sputnik Moldova

© SputnikПосол РФ в Молдове поздравил руководителя Sputnik Молдова с днем рождения
Посол РФ в Молдове поздравил руководителя Sputnik Молдова с днем рождения - Sputnik Moldova, 1920, 07.07.2021
Abonare
Sputnik Moldova se remarcă prin obiectivitatea, operativitatea și relevanța informațiilor publicate, a menționat Oleg Vasnețov.
CHIȘINĂU, 7 iul. - Sputnik. Ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasnețov, l-a felicitat pe conducătorul Agenției Internaționale de Știri și Radio Sputnik Moldova, Marina Perekrestova, cu ocazia zilei de naștere.
Фотовыставка Освобождение Европы в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2021
Societate
De Ziua Victoriei, la Chișinău a fost inaugurată expoziția foto „Eliberarea Europei”
"Agenția Sputnik Moldova, condusă de dumneavoastră, este una dintre principalele surse informaționale din țară, la care  fac referire în mod permanent alte importante agenții de știri moldovenești, ceea ce vorbește despre înaltul respect din partea colegilor de breaslă", este menționat în mesajul de felicitare al șefului misiunii diplomatice ruse.
Oleg Vasnețov a menționat că Sputnik Moldova se distinge prin obiectivitatea, operativitatea și relevanța informațiilor publicate.
"Sunt sigur că, datorită profesionalismului dumneavoastră, experienței jurnalistice bogate, perseverenței și abordării creative originale a activității, agenția va rămâne și în continuare pe culmea Olimpului informațional", a mai spus șeful misiunii diplomatice ruse în cuvântul său de felicitare adresat conducătorului Sputnik Moldova, dorindu-i Marinei Perekrestova succese, sănătate și realizarea planurilor de creație.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0