Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Alertă: Un An-26 cu pasageri la bord a dispărut în Rusia

© Sputnik / Vitaly Ankov / Accesați arhiva multimediaСамолет Ан-26, фото из архива
Самолет Ан-26, фото из архива - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Abonare
Pe 6 iulie, aeronava An-26 care efectua zborul de pasageri Petropavlovsk-Kamceatsk - Palana, a pierdut legătura cu turnul de comandă.
CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Avionul de pasageri An-26 care efectua marți zborul de la Petropavlovsk-Kamceatsk spre localitatea la Palana, nu a luat legătura cu centrul de comandă la ora stabilită. Potrivit Ministerului Situațiilor de Urgență, la bord se află 28 de persoane - 22 de pasageri și șase membri ai echipajului. Se presupune că în avion se afla și șefa administrației localității Palana, Olga Mahireva.
Anchetatorii Direcției regionale de Investigații transport al Comitetului de Investigații al Federației Ruse au inițiat un dosar penal cu privire la încălcarea regulilor de siguranță, după dispariția aeronavei An-26 în Kamceatka, a declarat serviciul de presă al instituției pentru RIA Novosti.
"Anchetatorii se pregătesc să meargă la fața locului, este precizat numărul de persoane aflate la bordul aeronavei, sunt desfășurate acțiuni de investigație la companie - operatorul aeronavei", a precizat sursa.
Flota Pacificului s-a alăturat căutărilor avionului dispărut, a comunicat serviciul de presă al Flotei.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0