Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Aneta Zasaviţchi, preşedinta Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova, vice-primarul municipiului Chișinău, Angela Cutasevici și prorectorul UTM, Dinu Ţurcanu.
Despre situația actuală în domeniul Horeca ne spune Aneta Zasaviţchi, preşedinta Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova. Câți copii vor merge în acest an în clasa  Care este rata înmatriculărilor la școală în municipiul Chișinău, sunt sau nu locuri suficiente ne spune vice-primarul municipiului Chișinău,  Angela Cutasevici. Discutăm despre calitatea studiilor superioare în instituțiile de profil din Moldova.  Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) deține întâietatea la nivel național în clasamentul citărilor de publicații științifice. Cu 13 128 de citări la active, UTM ocupă o nișă importantă în biblioteca de materiale academice şi publicaţii ştiinţifice – platforma Google Scholar, în clasament fiind înregistrate doar patru instituţii de învăţământ superior din ţară: Universitatea Tehnică a Moldovei; Universitatea de Stat din Moldova; Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”; Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălţi.  Detalii ne oferă prorectorul UTM, Dinu Ţurcanu.
Fluxul de știri
0