Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Dacă sondajele nu mint, atunci schimbarea întârzie?

Abonare
Duminică, cetățenii Republicii Moldova vor alege un nou Parlament. Electoratul este divizat în preponderent în două tabere, iar fiecare dintre acestea speră că partidul favorit va fi învingător.
Oferta electorală este foarte variată – 23 de concurenți electorali: 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent. Sondajele de opinie, realizate în ultima jumătate de an, oferă însă șanse doar pentru 3 partide – aceleași care au fost la guvernare în ultimii ani. Dacă sondajele nu mint, înseamnă că instabilitatea politică în țară va continua și după alegeri, iar promisiunile electorale - abandonate. Discutăm subiectul, la ”ATITUDINI”, cu jurnaliștii Ghenadie Vaculovschi și Sergiu Praporșcic. De asemenea, în ultima parte a emisiunii vorbim cu experta în politică externă din România Georgiana Arsene despre posibilitatea organizării unui summit UE-Rusia, propunere lansată de Germania și Franța.
 
Fluxul de știri
0