Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va fi vremea în ziua alegerilor - Prognoza meteorologilor

© Sputnik / Mihai CarausПарк
Парк - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Abonare
Începând de mâine, 7 iulie, ploile se reduc din intensitate, astfel că de miercuri, 8 iulie, și până în ziua alegerilor - duminică, 11 iulie, nu vor mai cădea precipitații. În ziua votării va fi foarte cald, maximele termice vor atinge +33 de grade Celsius.
CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță vreme frumoasă, fără precipitații, cu maxime care vor varia între +30 și +33 de grade Celsius, începând de joi și până duminică. Nemijlocit pentru duminică, 11 iulie, ziua în care oamenii vor merge la vot pentru a alege o nouă componență a Parlamentului, meteorologii anunță cer variabil, fără precipitații, cu maxime diurne de +28..+33 de grade Celsius.
Ploaie - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Societate
Foto: Ploaia a făcut prăpăd ieri în țară: Cele mai afectate raioane
Meteorologii anunță pentru mâine ziua, 7 iulie, vreme determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, izolat sunt posibile ploi slabe, de scurtă durată, cu descărcări electrice. Vântul va sufla din Nord - Est de la slab la moderat.
În noaptea dintre marți și miercuri temperatura minimă a aerului va oscila între +15..+20 de grade Celsius. În raioanele de nord vom avea +15..+18 de grade Celsius, în raioanele de centru +16..+19 de grade Celsius, în raioanele de sud        +17..+20 de grade Celsius, în raioanele de est +15..+18 de grade Celsius, în Capitală +17..+19 de grade Celsius.
Așa cum am spus mai sus, de vineri, ploile vor înceta în Republica Moldova.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0