Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chișinău: Adresele unde vor staționa punctele mobile de vaccinare

© Photo : Facebook / Iv CebanPuncte mobile de vaccinare
Puncte mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2021
Abonare
Cele două puncte mobile de vaccinare din Capitală își continuă itinerarul. Și astăzi chișinăuienii se vor putea vaccina în autobuz sau în troleibuz.
CHIȘINĂU, 6 iul - Sputnik. Începând cu ora 10:00, chișinăuienii care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului o pot face în continuare la punctele mobile de vaccinare.
Vaccinare cu Moderna împotriva COVID-19 în SUA - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Societate
Un bărbat a murit după administrarea celei de a doua doze de vaccin Moderna
Troleibuzul și autobuzul special amenajate pentru imunizarea populației își continuă itinerarul. Astfel, astăzi, 6 iulie, troleibuzul se va afla în sectorul Buiucani, pe strada Alba Iulia, în preajma stației terminus.
Totodată, autobuzul se va deplasa în comuna Stăuceni, pe strada Grătiești/strada Studenților, Stația Veche. Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
Primăria municipiului Chișinău informează că cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte mobile de vaccinare până la sfârșitul lunii iulie.
Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0