Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Prăpăd în țară: Ploile de azi seara au inundat străzi și gospodării

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIIntervenția salvatorilor la pomparea apei din gospodării
Intervenția salvatorilor la pomparea apei din gospodării - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Abonare
Precipitații abundente de luni seara au inundat mai multe străzi și gospodării ale oamenilor. Salvatorii au intervenit atât în Capitală, cât și în raioanele țării.
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Ploile de astăzi au făcut ravagii într-un șir de localități din țară. Salvatorii au fost solicitați să intervină în mai multe gospodării.
Дождь - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Societate
VIDEO - Plouă puternic în Chișinău: Mașinile „înoată” pe străzi - unele s-au împotmolit
Potrivit IGSU, apa a fost pompată în trei gospodării din localitatea Țânțăreni, raionul Anenii Noi, dar și în localitatea Todirești a aceluiași raion. Totodată, salvatorii au fost solicitați pentru a pompa apa și pe mai multe străzi din Capitală. Astfel, intervenția salvatorilor a fost necesară pe străzile Constantin Negruzzi, 31 August, Grenoble și Albișoara.
Apa a pătruns și în mai multe gospodării din raioanele Strășeni, Basarabeasca și Căușeni. Totodată, IGSU anunță că un pod din satul Ucrainca, raionul Căușeni, a fost afectat de ploile puternice. Precipitațiile nu au făcut victime și nu a blocat drumuri, susțin salvatorii.
TELEGRAMMMM "{$url}"
 
„În continuare, situația este monitorizată de IGSU. Salvatorii îndemnă gestionarii de bazine acvatice să supravegheze starea barajelor și a digurilor de protecție pentru prevenirea inundațiilor locale. În situații de risc oamenii sunt rugați să apeleze Serviciul 112”, a precizat IGSU. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0