Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marine Le Pen, declarație superbă după victorie: ”O datorăm Patriei și copiilor noștri!”

© AFP 2024 / VALENTINE CHAPUISMarine Le Pen
Marine Le Pen - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Abonare
Lidera naționalistă franceză a reacționat superb după succesul de duminică: ”Victoria – o datorăm copiilor noștri! O datorăm Patriei noastre, măreței și frumoasei sale istorii!”
BUCUREȘTI, 5 iul – Sputnik. Victorie zdrobitoare a Marinei Le Pen, nu mai puțin 98% dintre reprezentanții la Congresului partidului Adunarea Națională – ”Rassemblement national”, desfășurat în Sudul Franței, la Perpignan – au votat-o pe lidera naționalistă.
”Încrederea dvs. mă onorează și mă obligă”, a transmis pe Twitter Marine Le Pen imediat după votul de duminică, completând ”Fiți uniți, pentru victorie!”!
Realegerea puternicei politiciene vine înainte de o confruntare prezidențială în care Marine Le Pen este cotată cu șanse, fiind imediat după actualul președinte Emmanuel Macron, la o diferență de numai 2 procente.
Desigur, în condițiile sistemului electoral francez, în contextul unui previzibil tur 2, este posibil ca partidele să se coalizeze pentru a o învinge în turul doi de vot.
”Este un sistem (electoral) nenatural”, a protestat Marine Le Pen, al cărei partid a dezamăgit la recentele alegeri regionale.
Dezamăgitoare au fost însă și rezultatele partidului lui Macron – ”La Republique En Marche (LREM) – în timp ce candidații zonelor ”tradiționale”, de centrul-dreapta tradițional și  socialiștii au avut rezultate bune.
Revenind la Marine Le Pen, impresionant a fost mesajul transmis de Marine Le Pen după realegerea sa în fruntea RN:
”Victoria – o datorăm copiilor noștri! O datorăm Patriei noastre, precum și măreței și frumoasei sale istorii!”, a declarat Marine Le Pen, subliniind – ”Singura noastră ambiție, singura noastră voință este – să servim națiunea franceză, să ne unim pentru Franța!”.
O declarație superbă, care caracterizează lupta dusă timp de decenii de familia Le Pen, unică prin continuitate și rezultate într-un Occident dominat de progresismul globalist.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0