Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Olga Mardari, organizatoarea Festivalului Dor țesut în păretare, Tatiana Vascan, expert în asigurări, jurnalistul și comentatorul Dragoș Dumitriu, interpreta de muzică populară, Mariana Tudoreanu.
În data de 7 iulie, în satul Ciulucani din raionul Telenești va avea loc Festivalului Dor țesut în păretare. Ce se va întâmpla, ce surprize îi așteaptă pe cei care vor veni la Ciulucani, ne spune organizatoarea Festivalului, Olga Mardari.  E perioadă estivală și multe persoane merg în vacanţe. Ce asigurări este bine să facem pentru a ne simți protejaţi ne spune Tatiana Vascan, expert în asigurări. Guvernul rus a aprobat lista cu ”ţări neprietenoase” față de Rusia – alcătuită din state străine care ”comit acţiuni neprietenoase împotriva Federaţiei Ruse, a cetăţenilor Federaţiei Ruse sau a persoanelor juridice ruse”. Discutăm subiectul cu jurnalistul și comentatorul Dragoș Dumitriu. Ce planuri de creaţie şi de vacanţă are interpreta de muzică populară, Mariana Tudoreanu, omagiata zilei de astăzi ne spune chiar ea în această dimineaţă.
Fluxul de știri
0