Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor invită Partidul Acțiune și Solidaritate la dezbateri

© Sputnik / Mihai CarausМарш сторонников Блока коммунистов и социалистов
Марш сторонников Блока коммунистов и социалистов - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Abonare
Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să organizeze o dezbatere cu Partidul Acțiune și Solidaritate.
CHIȘINĂU, 5 iul – Sputnik. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a invitat Partidul Acțiune și Solidaritate la dezbateri publice. Invitația a fost lansată de deputatul socialist Vlad Batrîncea care a anunțat și subiectele de discuții. Dezbaterile ar urma să aibă loc miercuri, 7 iulie, la ora 19:00. 
 Президент России Владимир Путин и федеральный канцлер ФРГ Ангела Меркель во время встречи в резиденции правительства ФРГ Мезеберг - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2021
Rusia
Un sondaj arată că majoritatea germanilor doresc o relație mai strânsă cu Rusia
”În actuala campanie electorală am văzut multe emoții și manipulări, dar nu am văzut dezbateri publice profunde, argumentate, care să conțină nu doar viziuni, dar și pași concreți de dezvoltare a țării”, a declarat Vlad Batrîncea.
Potrivit candidatului, alegătorii trebuie să pună pe cântar profesionalismul echipelor care vin în Parlament și să decidă pentru cine își vor da votul duminică, 11 iulie.
În același timp, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a propus un regulament al dezbaterilor. 
”Așteptăm un răspuns concret, responsabil, fără atacuri și comentarii nefondate”, a conchis Vlad Batrîncea.
Președintele PAS, Igor Grosu, nu a răspuns la apelurile și mesajele corespondentului Sputnik Moldova pentru a spune dacă formațiunea sa va accepta invitația.
Amintim că pe 11 iulie au loc alegeri parlamentare anticipate. Oamenii sunt așteptați la urnele de vot pentru a-și alege deputații care îi vor reprezenta în următorii patru ani în Parlament.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0