Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi! Trafic suspendat total pe o stradă din Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausЛюди и общественный транспорт
Люди и общественный транспорт - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2021
Abonare
Traficul rutier va fi suspendat integral pe un tronson de pe o stradă din Capitală, pentru o perioadă de două luni.
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Traficul rutier pe strada Vasile Bodiu, pe segmentul dintre strada Doina și strada Magda Isanos, va fi suspendat total începând cu luni, 5 iulie.
Alina Deliss - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Societate
Duminica, la concert: Spectacol de zile mari la Chișinău
Traficul se suspendă în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice, anunță Primăria Chișinău.
Astfel, pe o perioadă de două luni, până la data de 5 septembrie, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:
Linia de autobuz nr. 10 - în direcția satului Grătiești - de pe strada Putnei pe strada Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.
Linia de microbuz nr. 132- în direcția spre strada Doina - de pe strada Putnei pe strada Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, strada Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.
Linia de microbuz nr. 184 - în direcția spre strada Doina - de pe strada Putnei pe străzile Andrei Lupan, strada Doina, strada Vasile Badiu, retur - de pe strada Vasile Badiu pe strada Doina, strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.
Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0