Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

În Chișinău: Manifestații, ciocniri și reacția poliției

Abonare
În Chișinău s-a desfășurat un marș și un miting organizate de blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La manifestație au participat câteva mii de oameni.
Coloana manifestanților a pornit de la Academia de Științe a Moldovei. Punctul final a fost scuarul din fața Parlamentului. În consecință, a fost blocată circulația pe artera principală a orașului - bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. În fruntea coloanei s-a aflat liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon; președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin; președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi; deputați PSRM și candidați la fotoliul de parlamentar de pe lista Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.            
Manifestația nu s-a trecut fără unele incidente. Reprezentanții Partidului AUR au desfășurat un drapel al României la intersecția străzii Mitropolit Bănulescu Bodoni cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. După care, candidatul pe lista AUE, liberalul Dorin Chirtoacă a încercat să se arunce asupra liderilor blocului de stânga.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0