Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Terifiant: Un tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat într-o pădure

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
Corpul neînsuflețit al unui tânăr de 22 de ani a fost găsit într-o pădure din raionul Cantemir. Băiatul era dat dispărut.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Tânărul din Cantemir, dat dispărut acum două săptămâni, a fost găsit mort într-o pădure, informează Poliția Republicii Moldova. 
Dispozitive ”Drager” - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Societate
Alcoolul face victime: Un șofer beat a provocat un accident rutier
„Polițiștii au fost alertați de un trecător cara a comunicat că într-o fâșie forestieră din apropierea satului Iepureni, raionul Cantemir, a fost depistat cadavrul unui bărbat strangulat. La fața locului polițiștii ar fi stabilit că este cadavrul tânărul de 22 ani, care, la data de 21 iunie, a dispărut de acasă. Identitatea acestuia a fost confirmată astăzi, de rudele băiatului în cadrul procedurii de recunoaştere”, scrie serviciul de presă al Poliției Republicii Moldova.
Pe corpul victimei nu au fost depistate urme de moarte violentă. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele. Ieri, în jurul orei 15:00, Poliția anunța că tânărul este căutat în continuare de polițiști și voluntari. Reamintim că, în 21 iunie, Vlad Harmaniuc a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0