Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Câte cazuri noi au fost confirmate astăzi în Moldova

© Inquam Photos / OCTAV GANEAInstitutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, secția terapie intensivă
Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, secția terapie intensivă - Sputnik Moldova, 1920, 04.07.2021
Abonare
Ministerul Sănătății informează că 39 de oameni au fost testați pozitiv la noul tip de coronavirus. Încă o persoană a decedat.
CHIȘINĂU, 4 iul - Sputnik. Alte 39 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea, unul este de import, din Rusia.
Марафон вакцинации СпутникомV в Кишиневе   - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2021
Societate
FOTO: Teamă că nu va ajunge vaccin: Cum decurge maratonul de imunizare cu Sputnik V
Numărul total de cazuri înregistrate astăzi este rezultatul a 3 086 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256 970. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali. În spitalele din țară sunt internați 174 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19.
Dintre aceștia, 45 de pacienți sunt în stare extrem de gravă, iar 10 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că un bărbat de 60 de ani a decedat din cauza complicațiilor generate de COVID-19.
Acesta suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă. Numărul total de decese în țara noastră a ajuns la 6 196 de victime. La fel, alte 48 de persoane au fost vindecate. În total, 249 936 de persoane au fost tratate de COVID-19.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0