Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marșul “Calea Dreptății” în Capitală

© Sputnik / Mihai CarausШествие партии "Гражданский конгресс"
Шествие партии Гражданский конгресс - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Acțiunea a fost organizată de Partidul Congresului Civic, care participă la cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. .
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Acțiunea Partidului „Congresul Civic” a avut loc la Chișinău. Aceștia au numit acțiunea „Calea Dreptății”.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Acțiunea a început la ora 11.00, din fața Circului Capitalei. Participanții la marș s-au deplasat într-o singură coloană pe străzile Chișinăului cu steaguri și stindarde, scandând lozinci electorale. Potrivit organizatorilor, aproximativ patru mii de persoane au luat parte la acțiune.
© Sputnik / Mihai CarausШествие партии "Гражданский конгресс"
Шествие партии Гражданский конгресс - Sputnik Moldova, 1920, 20.07.2021
Шествие партии "Гражданский конгресс"
Марш неподкупныхVă amintim că alegerile anticipate parlamentare vor avea loc în data e 11 iulie 2021. În cursa electorală s-au înscris 23 de concurenți, dintre care 20 de partide politice, două blocuri electorale și un candidat independent. Comisia Electorală Centrală a anunțat cu referire la aceste alegeri că la cele 101 unu de fotolii parlamentare pretind 1791 de candidați, dintre care 956 sunt bărbați și 835 sunt femei.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0