Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident în lanț cu implicarea a cinci mașini: O persoană în stare de șoc

© Inquam Photos / Cornel PutanAccident de microbuz. Poză simbol
Accident de microbuz. Poză simbol - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Încă un accident pe drumurile din Republica Moldova. Pe șoseaua Chișinău – Dubăsari cinci mașini s-au ciocnit.
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Accident în lanț pe șoseaua Chișinău – Dubăsari. La kilometrul 118 în apropiere de satul Cruglic din raionul Criuleni a avut loc un accident rutier cu implicarea a cinci unități de transport. Ofițerul de presă IP Criuleni, Elena Băetrău a comunicat pentru Sputnik Moldova că la fața locului s-a deplasat echipajul grupei operative, un echipaj de descarcerare al IGSU municipiul Chișinău și un echipaj al ambulanței.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Societate
FOTO: Accident grav cu implicarea unei mașini de lux
„Automobilele de model Ford, Mazda, Hyundai, BMW și un camion s-au ciocnit. La momentul de față membrii grupei operative documentează cazul în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și constatarea vinovăției conducatorului auto din a cărui cauză a fost produs accidentul rutier”, a precizat Elena Băetrău.
Potrivit acesteia, persoane traumatizate nu sunt, dar o femeie care se afla în unul din automobile a fost preluată de ambulanță, aceasta fiind în stare de țoc. Echipajul de pompieri al IGSU a intervenit pentru stingerea flăcărilor care a cuprins automobilul de marca Mazda. Polițiștii stabilesc alte circumstanțe.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0