Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția Republicii Moldova - pe înțelesul copiilor

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2021
Abonare
Mai mulți copii de clasa a VIII-a au participat la o tabără de vară în cadrul căreia au învățat ce prezintă Poliția Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 3 iul - Sputnik. Activitatea și structura Poliției au fost prezentate tuturor participanților la tabăra de vară „POLICE EXPLORER”.
Victor Parlicov - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2021
Societate
Parlicov: „Vor rămâne carburanți doar pentru poliție și ambulanță” - iată în ce condiții
Pe parcursul a patru zile, mai mulți elevi ai claselor a VIII-a au fost familiarizați cu mecanismele de lucru, activitatea polițienească, precum și domeniile pe care le pot îmbrățișa după absolvire.
După un program intens, elevii au primit Diplome de excelență, înmânate de șeful Inspectoratului Național de Securitate Publică al Inspectiratului General de Poliție, Constantin Țurcanu.  
Prezent la eveniment, șeful Direcției politici de personal și învățământ al MAI, Nicolae Văscăuțan, a menționat că ”securitatea publică este un angajament comun, iar cunoștințele acumulate îi vor ajuta mult în realizarea acestui scop".
Școala de vară ”POLICE EXPLORER” a fost organizată în cadrul Programului de Socializare Juridică în Școlile din Republica Moldova. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0