Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Video: Israelul a efectuat atacuri aeriene împotriva „pozițiilor Hamas” în Fâșia Gaza

© AFP 2022 / MAHMUD HAMSAtac al Israelului în Gaza
Atac al Israelului în Gaza - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai multe mijloace de informare în masă au afirmat că atacurile aeriene israeliene împotriva pozițiilor militare din Fâșia Gaza nu au avut ca rezultat victime, ci au provocat pagube clădirilor din vecinătate.
Forțele israeliene de apărare (IDF) au declarat că au efectuat joi atacuri aeriene care au vizat un „site de fabricare a armelor teroriste Hamas” din Gaza, menționând că atacul a fost efectuat ca răspuns la o lansare anterioară de baloane explozive pe teritoriul israelian.
"Pozițiile atacate au fost folosite de Hamas pentru cercetarea și dezvoltarea armelor", a spus IDF. "Atacul a fost efectuat ca răspuns la lansarea baloanelor incendiare pe teritoriul israelian".
​Declarația IDF a venit după ce agenția de știri Shehab a raportat anterior că avioanele israeliene au vizat vecinătatea zonei Netzarim, la sud de orașul Gaza.
Atacurile nu au dus la victime, ci au deteriorat clădirile din zonă, se arată în raport.
Site-ul Brigăzilor Qassam numit „Badr” din Netzarim ar fi fost atacat de o rachetă lansată dintr-un avion de recunoaștere. Două rachete au fost ulterior lansate dintr-un avion de luptă, a raportat agenția Shehab.
Un videoclip care arăta că IDF atacă site-urile din Gaza a apărut online.
Fluxul de știri
0