Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O stradă importantă din Capitală este blocată: Ce se întâmplă

© Photo : Facebook / Iv CebanIon Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală
Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Abonare
Astăzi, mâine și duminică se suspendă parțial traficul rutier pe strada Ion Creangă, tronsonul cuprins între străzile Alba Iulia și Constituției.
CHIȘINĂU, 2 iul - Sputnik. În zilele de 2 și 3 iulie va fi suspendat parțial traficul rutier în perimetrul sensului giratoriu de la intersecția străzilor Ion Creangă, Alba Iulia și Constituției.
Ion Ceban a mers să vadă cum decurg lucrările de reparație a străzii Ion Creangă din Capitală - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2021
Societate
Când va fi dată în folosință strada Ion Creangă: Primarul Ceban, exclusiv pentru Sputnik
Primăria municipiului Chișinău informează că în zonă au loc lucrări de așternere a stratului de uzură din beton asfaltic.
Totodată, pe 4 iulie, va fi suspendat total traficul rutier în limitele aceluiași perimetru de drum. Potrivit autorităților municipale, acțiunile respective fac parte din Proiectul „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare".
În perioada efectuării lucrărilor de asfaltare din preajma sensului giratoriu: strada I. Creangă, strada Alba Iulia și strada Constituției, circulația transportului public va fi modificată. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0