Când contenesc ploile - Iată ce anunță meteorologii

© Sputnik / Mihai CarausPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova, 1920, 02.07.2021
Abonare
Și sâmbătă, și duminică va ploua. Este adevărat că ploile vor fi slabe și vor cădea izolat, vor fi de scurtă durată, dar cu descărcări electrice. Oricum, nu este o vreme tocmai potrivită pentru a merge în natură pentru a face un grătar.
CHIȘINĂU, 2 iul - Sputnik. Cu toate acestea, sâmbătă, dar și duminică va fi suficient de cald - temperatura aerului ziua va oscila între +23..+28 de grade Celsius.
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat o nouă vizită de lucru în raionul Anenii Noi - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Republica Moldova
Maia Sandu își demolează propriul piedestal - Iată ce face în raioane
Va fi cald și în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar nu sufocant, adică vom avea temperaturi nocturne moderate pe timp de vară. În raioanele de nord +13..+16 de grade Celsius, în raioanele de centru +14..+17 de grade Celsius, în raioanele de sud +15..+18 de grade Celsius, în raioanele de est +13..+16 de grade Celsius și în Capitală +15..+17 de grade Celsius.
După acest week-end vremea ploioasă se va menține încă timp de trei zile, de luni, 4 iulie, până joi, 7 iulie. În aceste zile maximele nu vor depăși +28..+29 de grade Celsius.
După care, pe 6-9 iulie, ploile încetează, deși cerul va continua să fie variabil, iar maximele termice vor atinge valoare de +30 de grade Celsius.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0