Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă 100 de autobuze noi: Când vor ajunge la Chișinău

© Photo : ООО "МАЗ Столица"Iată cum vor arăta cele 100 de autobuze pe care le va procura municipalitatea
Iată cum vor arăta cele 100 de autobuze pe care le va procura municipalitatea - Sputnik Moldova, 1920, 01.07.2021
Abonare
Contractul de achiziționare a unui lot de autobuze noi pentru Chișinău a fost semnat astăzi, 1 iulie.
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Contractul de achiziţionare a celor 100 de autobuze noi pentru municipiul Chișinău a fost semnat astăzi, 1 iulie. Astfel, până la sfârșitul anului, cele 100 de unități de transport vor fi livrate la Chișinău de compania ISUZU, desemnată câștigătoare.
Новые автобусы, купленные примэрией Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Societate
Peste 50 de autobuze noi pe străzile Capitalei: Cum arată
„După mai bine de un an de proceduri foarte complicate, ne bucurăm că astăzi semnăm contractul de livrare a 100 de autobuze noi la cel mai înalt standart al calității. Este vorba de o tranzacție care, cel mai probabil, în regiune nu a avut loc de mult timp sau nu a avut loc deloc. 100 de autobuze noi urmează să fie livrate la Chișinău până la finele anului 2021”, a precizat în cadrul evenimentului de semnare a contractului, primarul Ion Ceban. 
Primarul spune că plimbările cu aceste unități de transport vor fi plăcute pentru chișinăuieni, întrucât autobuzele noi sunt dotate cu toate cele necesare pentru un transport public la standarte înalte. Autobuzele au o garanție de 6 ani și jumătate și asigurarea mentenanței pe toată perioada.
De precizat, tot până în toamnă la Chişinău vor ajunge şi toate acele 58 de unități de transport care vor fi repartizate suburbiilor. La fel, urmează să fie angajați suplimentar şoferi la Parcul Urban de Autobuze.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0