Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Bejan, decanul facultății de urbanism și arhitectură la UTM, biologul, cercetătorul științific și scriitoarea Alina Trofim, Alina Dellis, interpretă din Rusia, Artistul Poporului, Constantin Moscovici.
De Ziua Mondială a arhitecturii discutăm cu Sergiu Bejan, decanul facultății de urbanism și arhitectură la UTM despre arhitectură și viitorii arhitecți din Moldova.  Încă un rod al muncii științifice cu aplicare ecologică. Un proiect de transfer tehnologic, directorul căruia este biologul, cercetătorul științific și scriitoarea Alina Trofim. Despre noua carte Utilizarea biostimulatorilor cianobacterieni în agricultura ecologică ne spune autoarea Alina Trofim.  Cu un spectacol extraordinar vine din Rusia în Moldova, moldoveanca stabilită în Rusia de mai mulți ani, Alina Dellis.   Despre Campionatul închis la pescuit pentru membrii  Filarmonicii Naționale ne spune liderul sindicatului Filarmonicii Naționale, Artistul Poporului, Constantin Moscovici.
Fluxul de știri
0