VIDEO - Poliția a primit în dotare încă 30 de automobile noi: Vezi cum arată

© Photo : Facebook / Poliția Republicii MoldovaPoliția a primit 30 de automobile noi
Poliția a primit 30 de automobile noi - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Polițiștii au primit încă 30 de automobile noi ”Dacia Duster”, precum și alte bunuri necesare pentru gestionarea mai eficientă a situației pandemice. Transmiterea oficială a avut loc astăzi, la sediul Inspectoratului General al Poliției din Capitală.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Poliția Republicii Moldova a primit în dotare încă 30 de automobile noi, menite să reducă deficitul de autospeciale existent la nivelul structurilor teritoriale ale Poliției.
Prezent la eveniment, șefului Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a menționat că, în trei ani, au fost cumpărate circa 160 de automobile destinate intervențiilor oamenilor legii.
”Vreau să menționez că, datorită partenerilor externi, continuă procesul de reformare instituțională și implementare a standardelor europene în activitatea Poliției. Îmi exprim certitudinea că aceste relații de parteneriat vor continua și pe viitor, prin activități comune, proiecte și inițiative în domeniul polițienesc.
Pe parcursul anilor 2017-2020 s-a reușit achiziționarea și dotarea cu 159 de mașini. Astfel, numărul total al unităților de transport implicate la apelurile de urgență 112 constituie 189 de autospeciale”,  a menționat șeful IGP, Sergiu Paiu.
Potrivit unui comunicat emis de Poliție, valoarea totală a bunurilor achiziționate constituie 12,29 milioane de lei, dintre care 11,97 milioane de lei destinate automobilelor.
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Societate
Video Accident teribil la Bender: Mașini transformate în morman de fiare - morți și răniți
”Până în prezent, cu suportul partenerilor externi, au fost achiziționate unități de transport pentru transportarea persoanelor deținute, pentru Serviciile investigare infracțiuni, pentru ofițerii de sector, autolaboratoare criminalistice mobile pentru cercetarea locului infracțiunii, tehnică de calcul și mijloace periferice pentru serviciile de investigații, echipament special pentru realizarea misiunii Poliției, etc.”, se mai menționează în comunicat.
Amintim că, la începutul lunii iunie, polițiștii de investigații au primit alte 30 de automobile noi Dacia Duster.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0