Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria cumpără încă 100 de autobuze. Când va fi semnat contractul de achiziție

© Photo : ООО "МАЗ Столица"Iată cum vor arăta cele 100 de autobuze pe care le va procura municipalitatea
Iată cum vor arăta cele 100 de autobuze pe care le va procura municipalitatea - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Parcul de autobuze al municipiului Chișinău va fi dotat cu încă 100 de autobuze noi. Contractul de achiziție urmează să fie semnat pe 1 iunie.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Primăria Chișinău va semna mâine contractul de achiziție și livrare cu compania ISUZU în vederea procurării a 100 de autobuze noi. Într-un live pe pagina sa de Facebook, primarul Ion Ceban a declarat că au fost finalizate toate procedurile legale de către grupul de lucru care a muncit în acest sens, inclusiv consilieri municipali. 
Новые автобусы, купленные примэрией Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Societate
Peste 50 de autobuze noi pe străzile Capitalei: Cum arată
Înformații despre modul în care va fi livrat transportul în Capitala Republicii Moldova Ion Ceban va oferi mâine, la ora 11:00, după evenimentul de semnare a contractului. Primarul a specificat că cele 58 de unități de transport, dintre care 7 au ajuns ieri la Chișinău, nu fac parte din lotul celor 100 de autobuze. 
„Sunt două partide diferite. Cele 58 de autobuze vor fi distribuite imediat în suburbiile capitalei. În total, până la sfârşitul anului la Chişinău vom avea minimum 158 de autobuze. Urmează să fie angajați suplimentar şoferi la Parcul Urban de Autobuze”, a mai spus Ion Ceban.
Primarul mai precizează că până la finele mandatului său și-a propus ca împreună cu echipa să modernizeze Parcul Urban de Autobuze şi Regia TRansport Electric, astfel ca autobuzele şi troleibuzele care vor circula pe străzile capitalei să corespundă tuturor standardelor internaționale. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0