Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Grăbiți-vă dacă vreți să vă vaccinați în troleibuz sau autobuz: Unde vor fi în ultima zi

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Abonare
Campania de imunizare în punctele mobile ia sfârșit. Miercuri, 30 iunie, este ultima zi când doritorii se pot imuniza împotriva COVID-19 în troleibuz sau autobuz. Vedeți mai jos unde puteți găsi punctele mobile astăzi.
CHIȘINĂU, 30 iunie - Sputnik. Primăria anunță că 30 iunie este ultima zi când cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile.
Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Societate
Moldova cumpără 700 de mii de doze de „Sputnik V” - Când vor fi disponibile
Astfel, miercuri, 30 iunie, troleibuzul poate fi găsit în sectorul Centru, la centrul comercial „Shopping Malldova”. Acesta va activa cu începere de la ora 10:00 și până la ora 18:00. Totodată, autobuzul se va afla astăzi în comuna Budești, mai exact pe strada Chișinăului 115, la Centrul de copii și tineret din localitate. 
Precizăm că în data de 26 mai a fost lansată campania de vaccinare în punctele mobile. Astfel, autoritățile din Chișinău au amenajat un troleibuz și un autobuz pentru ca acestea să circule prin toate sectoarele și suburbiile, astfel facilitând accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate. 
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Conform datelor oficiale, în țară, 706 942 de persoane s-au imunizat deja împotriva noului coronavirus, dintre aceștia, 217 199 sunt din Chișinău. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0