Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alegeri 2021: Adresele secțiilor de votare din Israel

© Photo : PixabayThe flag of Israel
The flag of Israel - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ambasada Republicii Moldova în Israel informează despre numărul și adresele secțiilor de votare pentru alegerile din 11 iulie deschise pe teritoriul acestui stat.
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Moldovenii cu drept de vot care pe 11 iulie se vor afla în statul Israel vor putea vota la una din cele două secții de votare deschise pe teritoriul acestui stat. Astfel, Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova a decis deschiderea a două secții de votare pe teritoriul Statului Israel, în orașele Tel Aviv și Așdod. Secțiile de votare vor activa în intervalul de timp 07:00 – 21:00 și se vor afla la următoarele adrese:
  • orașul Tel Aviv, strada Ibn Gabirol 71, clădirea Centrului Cultural Enav
  • orașul Așdod, strada Kakal 90A, clădirea Beit Eitan
Cetățenii vor putea vota în baza pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv cu termenul de valabilitate expirat, buletinului de identitate cu fișa de însoțire, doar în curs de valabilitate sau a livretul de marinar.
Выборы президента Молдовы голосование - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Societate
CEC a făcut bilanțul: Câte persoane vor candida în total la alegeri
Ambasada annunță că în contextul situației pandemice, cetățenii vor respecta toate măsurile de protecție împotriva COVID-19, în special purtarea obligatorie a măștii de protecție în incinta secției de votare, utilizarea dezinfectanților, respectarea distanței sociale.
Amintim, Comisia Electorală Centrală a transmis spre avizare finală Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene  o listă cu 150 de secții de votare în străinătate.
În context, MAEIE a comunicat despre îndeplinirea condiției ce vizează obținerea acordului autorităților competente ale statelor străine, precum și a confirmat posibilitatea asigurării din punct de vedere logistic a procesului de votare, inclusiv identificarea președinților birourilor electorale ale secțiile de votare și sediilor acestora. În Marea Britanie vor fi deschise 11 secții de votare pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0