Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Terifiant: Un bărbat din Soroca și-ar fi omorât fratele - Poliția, alertată de primar

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Abonare
Un bărbat din raionul Soroca i-a telefonat primarului din localitate ca să-i spună că l-a găsit mort pe fratele său. Acum însă el este cercetat pentru omor și riscă ani grei de pușcărie.
CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. În dimineața de marți, 29 iunie, în jurul orei 08:00, primarul din comuna Nimereuca, raionul Soroca a fost telefonat de către un localnic din satul Cerlina care i-a spus că și-a găsit fratele mort în casă.
Vin - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2021
Societate
Omor la beție: Un bărbat și-a strangulat vecinul cu un șiret
Imediat, primarul a sunat la Poliție pentru a se investiga cazul. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca Eugenia Molceanov a declarat pentru Sputnik Moldova că, ajunși la gata locului, oamenii legii au stabilit că pe corpul neînsuflețit al bărbatului de 41 de ani erau semne de moarte violentă.
Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe fratele celui decedat, un bărbat de 36 de ani, pentru suspiciunea de omor. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal, iar dacă fratele victimei va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de pușcărie.
Potrivit ofițerului de presă al IP Soroca, bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0