Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: soluția cea mai bună pentru re-vaccinare a intrat în circuit

© Inquam Photos / OCTAV GANEAVaccinare în România
Vaccinare în România - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2021
Abonare
Ministrul Sănătății al Rusiei face un anunț prin care se oferă o soluție celor ce se tem de efectele re-vaccinării sau celor care vor să se vaccineze după ce au fost bolnavi.
Эсминец Дефендер ВМС Великобритании в порту Одессы, Украина - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2021
Politică
De ce Rusia a răspuns dur la provocarea distrugătorului britanic?
”S-a încheiat etapa de control, iar primele loturi din vaccinul ”Sputnik Light” au intrat de pe liniile de producție în circuitul civil”, a declarat Mihail Murașko la o conferință de presă.
Murașko a precizat că, în zilele următoare, vor fi disponibile aproape 2,5 milioane de doze – ”iar volumul producției va fi sporit”.
Dar, cea mai bună veste e că această variantă de vaccin este recomandată pentru cei care în trecut au suferit de COVID-19, cât și pentru revaccinare, precizează ministrul rus.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Republica Moldova
Un alt Filat - primul "mare corupt" doborât de Maia Sandu
Menționăm că vaccinul Sputnik Light se administrează într-o singură doză.
Publicația ”Vești din Rusia” precizează că vaccinarea împotriva coronavirusului se efectuează în toate regiunile Federației Ruse, în condițiile în care, în august 2020, Ministerul Sănătății de la Moscova a înregistrat primul vaccin din lume anti- COVID-19, ”Sputnik V”, creat de Centrul Național de Cercetare ”N. Gamaleia”.
Pe lângă ”Sputnik V” și „Sputnik Light”, Rusia produce și alte vaccinuri anti-COVID-19: ”EpiVakKorona sau ”KoviVak”, dezvoltat de Centrul ”Ciumakov” al Academiei de Știință a Rusiei.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0