Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: O mamă și-a abuzat sexual copiii minori

© Pixabay / geraltSiluetă copil
Siluetă copil - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Abonare
O mamă a patru copii va sta ani grei la pușcărie pentru abuz și exploatare sexuală a propriilor copii.
CHIȘINĂU, 28 iun - Sputnik. Peste 20 de ani va sta la pușcărie o femeie, mamă a patru copii, care și-a abuzat și exploatat sexual proprii copii minori. Potrivit Procuraturii Generale, deși femeia era decăzută din drepturile părintești, aceasta a fost admisă de către tutorele oficial la întreținerea, educarea și îngrijirea copiilor săi minori.
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova, 1920, 30.01.2021
Societate
Violență la școală! Iată câte cazuri de abuz împotriva copiilor au fost raportate
Procuratura Generală informează că acum un an, aflându-se la domiciliul părinților săi care-i îngrijeau copii, inculpata i-ar fi abuzat sexual pe doi dintre băiețeii săi de 5 și, respectiv, 10 ani. Fiind audiați în condiții speciale, minorii au declarat că aceasta îi trezea noaptea, îi abuza și că situația s-a repetat câteva zile la rând.
„De asemenea, procurorii au mai stabilit că, în cursul anului 2015, aceasta și-a transportat fiica sa, în vârstă de 9 ani, într-o locație din Federația Rusă, unde a impus-o să întrețină relații sexuale cu un bărbat. Despre calvarul prin care au trecut copiii le-au povestit buneilor, care imediat i-au alertat pe oamenii legii, inculpata fiind reținută, iar ulterior plasată în arest”, scrie Procuratura Generală într-un comunicat de presă.
Femeia a fost decăzută din drepturile părintești în anul 2019. Aceasta nu avea grijă de copii și ducea un mod de viață antisocial, făcând abuz de alcool. Chiar dacă inculpata nu și-a recunoscut vina, Procuratura i-a demonstrat culpa, aceasta fiind condamnată prin concurs de infracțiuni și prin cumul parțial al pedepselor la 21 de ani de detenție, în penitenciar pentru femei.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0