Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Explozie și incendiu uriaș în centrul Londrei, lângă o stație aglomerată de metrou

© REUTERS / HENRY NICHOLLSВ центре Лондона прогремел взрыв
В центре Лондона прогремел взрыв - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Abonare
Un incendiu uriaș a izbucnit în apropiere de o stație londoneză de metrou. Un martor ocular a spus că a fost auzită și o explozie. Stația de metrou a fost evacuată.
CHIȘINĂU, 28 iun – Sputnik. Un incendiu uriaș a izbucnit astăzi aproape de stația londoneză de metrou Elephant and Castle. Dâre groase de fum negru puteau fi văzute ridicându-se în apropierea staţiei, înregistrări video cu incidentul fiind postate pe rețelele de socializare.
​Într-un video se vede cum lucrători de la serviciile de urgență și trecătorii urmăresc incidentul, înainte ca o minge de foc uriașă să izbucnească brusc dintr-o parte a unei clădiri.
​În total, zece utilaje de intervenţii și 70 de pompieri au fost trimişi pentru a combate incendiul uriaş, potrivit Brigăzii de Pompieri din Londra. Deocamdată, nu s-au raportat victime.
Unii martori oculari au spus că au auzit o explozie puternică la fața locului.
​Footage from Elephant and Castle explosion… pic.twitter.com/KmmZwxGLDq

​Brigada de Pompieri din Londra a îndemnat locuitorii să evite zona și să țină toate ferestrele și ușile închise. Într-un comunicat, aceasta a confirmat că urmează să se închidă drumuri și a spus că incendiul a cuprins trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică.
​La fața locului au sosit și ofițeri din cadrul Poliției de Transport și Poliției Metropolitane, a spus un purtător de cuvânt.
 
Fluxul de știri
0