Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Promit marea și sarea, numai să-i votăm. De ce ar trebui din nou să-i credem?

Abonare
Două săptămâni ne despart de alegerile parlamentare anticipate. Între timp, 23 de concurenți electorali ne promit marea și sarea, dacă îi vom vota.
Unii repetă promisiunile nerealizate ale partidelor politice care au guvernat țara pe parcursul anilor de independență, alții nu au nici măcar programe electorale coerente. Trei sau patru partide au șanse să ajungă în noul Parlament, potrivit sondajelor, și toate sunt incompatibile din punct de vedere al intereselor politice, fapt care sugerează că turbulențele politice vor continua și în următorii ani. Despre prestația concurenților politici în campania electorală și capacitatea lor a de schimba spre bine viața moldovenilor după 11 iulie discutăm, la ATITUDINI, cu analistul politic Roman Mihăeș și jurnalistul Sergiu Praporșcic.
De asemenea, în cea de-a doua parte a emisiunii vom vorbi cu jurnalista și experta în politică externă din România, Georgiana Arsene, despre cum participarea României la cel de al Doilea Război Mondial de partea Germaniei naziste a influențat, ulterior, relațiile bilaterale dintre România și Federația Rusă.
Fluxul de știri
0