Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important pentru cei nemulțumiți de notele de la BAC: Ultima zi în care mai pot face asta

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Trecere la banca de fotografiiЭкзамен
Экзамен - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Astăzi este ultima zi în care candidații nemulțumiți de notele obținute la BAC mai pot depune contestații pentru a obține o medie mai bună. Iată unde pot fi depuse contestațiile și când va avea loc sesiunea suplimentară din acest an.
CHIȘINĂU, 28 iun - Sputnik. După ce a prezentat rezultatele sesiunii de BAC 2021, Ministerul Educației a precizat unde pot fi depuse contestațiile de către cei care nu sunt mulțumiți de note.
Экзамен - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Educație
Rezultate BAC 2021: Câți restanțieri avem în acest an - Unde a fost dezastrul cel mare
Astfel, în perioada 27-28 iunie 2021, candidații care nu sunt de acord cu notele obținute pot depune contestații la Centrele de Bacalaureat între orele 9:00–18:00. Adică mai au o singură zi pentru a face asta. 
Fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate la adresa www.bac.edu.md în baza unei parole oferite de instituția de învățământ în care și-a făcut studiile.
Abia după ce vor fi examinate toate contestațiile, vor fi prezentate rezultatele finale ale sesiunii de bază. Acest lucru se va întâmpla pe 4 iulie. 

Când va fi organizată sesiunea suplimentară de BAC

Sesiunea suplimentară a examenului național de Bacalaureat va fi organizată în perioada 19-26 iulie. Pentru participarea la sesiunea suplimentară, în zilele de 4 și 5 iulie candidații vor trebui să depună o cerere în scris la Centrul de Bacalaureat în care au susținut probele în sesiunea de bază.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0