Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rezultate BAC 2021: Unde pot fi depuse contestațiile și când va fi sesiunea suplimentară

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaЭкзамен
Экзамен - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Abonare
Ministerul Educației a prezentat astăzi rezultatele sesiunii de bacalaureat 2021 și a anunțat unde pot fi depuse contestațiile și când va fi organizată sesiunea suplimentară.
CHIȘINĂU, 27 iun - Sputnik. După ce a prezentat rezultatele sesiunii de BAC 2021, Ministerul Educației a precizat unde pot fi depuse contestațiile de către cei care nu sunt mulțumiți de note și când va fi organizată sesiunea suplimentară.
Экзамен - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Educație
Rezultate BAC 2021: Câți restanțieri avem în acest an - Unde a fost dezastrul cel mare
Astfel, în perioada 27-28 iunie 2021, candidații care nu sunt de acord cu notele obținute pot depune contestații la Centrele de Bacalaureat între orele 9:00–18:00.
Fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate la adresa www.bac.edu.md în baza unei parole oferite de instituția de învățământ în care și-a făcut studiile.
Abia după ce vor fi examinate toate contestațiile, vor fi prezentate rezultatele finale ale sesiunii de bază. Acest lucru se va întâmpla pe 4 iulie. 

Când va fi organizată sesiunea suplimentară de BAC

Sesiunea suplimentară a examenului național de Bacalaureat va fi organizată în perioada 19-26 iulie. Pentru participarea la sesiunea suplimentară, în zilele de 4 și 5 iulie candidații vor trebui să depună o cerere în scris la Centrul de Bacalaureat în care au susținut probele în sesiunea de bază.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0