„Nu avem unde dormi, nu avem pe nimeni” - Noi detalii despre incendiul de la Buiucani

© Sputnik / Yuriy AnnaIncendiu oe strada Vasile Lupu din Chișinău
Incendiu oe strada Vasile Lupu din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Abonare
Mai mulți locatari ai blocului de pe Vasile Lupul în care astăzi a izbucnit un incendiu, iar flăcările s-au extins la mai multe apartamente, sunt disperați. Întrucât focul le-a afectat locuințele, ei spun că nu au unde să doarmă.
CHIȘINĂU, 27 iun - Sputnik. Câteva familii au rămas pe drumuri și sunt nevoite să înnopteze pe la rude, după ce locuințele lor au avut de suferit în urma incendiului de pe strada Vasile Lupu din Capitală.
Incendiu oe strada Vasile Lupu din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 27.06.2021
Societate
Incendiu puternic în Capitală: Arde un bloc de locuit - VIDEO
În timp ce focul le mistuia apartamentele, oamenii au ieșit afară pentru a se salva, dar cu lacrimi în ochi priveau cum munca lor de o viață se năruie.
O femeie a ieșit speriată afară cu copilul în brațe. Aceasta spune că tocmai a finalizat reparația în apartament, iar acum va trebui să ia tot de la capăt. 
“Noi tocmai am făcut reparație. Nici nu știu unde să mergem. Noi nici nu avem unde să ne ducem, nu avem pe nimeni”, a spus disperată femeia. 
TELEGRAMMMM "{$url}"
Un alt locuitor al blocului, apartamentul căruia a avut de suferit în urma incendiului, este un medic de la Spitalul Clinic Militar Central din Chișinău, care se află în imediata apropiere a clădirii ce a luat foc, susțin vecinii. Oamenii au declarat pentru corespondentul Sputnik Moldova că acesta nu se afla acasă în timpul incendiului, iar când va veni acasă își va găsi locuința mistuită de flăcări.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Potrivit locatarilor, incendiul ar fi izbucnit într-un apartament care se da în chirie.
TELEGRAMMMM "{$url}"
 Locatarii presupun că ar fi vorba de un scurtcircuit.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Amintim că astăzi, în jurul orei 11:00, un apartament dintr-un bloc de locuit de pe strada Vasile Lupu a luat foc, iar flăcările s-au extins și au afectat și alte locuințe. Trei echipaje de pompieri au intervenit la fața locului și au lichidat incendiul. Deocamdată nu se cunoaște cauza și circumstanțele în care a izbucnit focul. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0