Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO: A început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare anticipate

© Sputnik / Mihai CarausПечать бюллетеней для досрочных парламентских выборов 11 июля 2021 года
Печать бюллетеней для досрочных парламентских выборов 11 июля 2021 года - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Comisia Electorală Centrală a început astăzi tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.
CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Tipărirea buletinelor de vot a început la ora 10:00 Combinatul poligrafic. Primele vor fi tipărite cele care vor fi ulterior distribuite secțiilor de votare de peste hotare. 
TELEGRAMMMM "{$url}"
726 000 de buletine de vot vor fi tipărite pentru secțiile de votare din străinătate. 662 600 de exemplare vor fi în limba română, iar 64 100 - în limba rusă. Ulterior, după tipărire, acestea vor fi transmise misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale Republicii Moldova din străinătate pentru a fi distribuite birourilor electorale ale secțiilor de votare din afara țării.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Ulterior va începe tipărirea buletinelor pentru secțiile din țară. Nmărul total de buletine va fi de 3 521 642 de exemplare.
Potrivit Codului Electoral, reprezentanţii concurenţilor electorali, presa și observatorii acreditați pot să asiste la procesul de confecţionare a matriţei buletinului de vot, la tipărirea buletinelor de vot, precum şi la lichidarea matriţei, astfel încât să nu poată fi tipărite mai multe buletine decât a aprobat CEC. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0