Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO - Agitație fără precedent la maratonul de vaccinare cu Sputnik V: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Mihai CarausМарафон вакцинации "СпутникомV" в Кишиневе
Марафон вакцинации СпутникомV в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2021
Abonare
La ora 07:00, la Palatul Republicii din Chișinău a început maratonul de imunizare cu vaccinul rus Sputnik V. Cozile sunt imense, iar oamenii au început să se certe pentru că unii au început să întocm liste, deși primarul a interzis categoric acest lucru.
CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Deși primarul a interzis categoric întocmirea listelor pentru vaccinarea cu preparatul rus „Sputnik V” la Palatul Republicii, unii oameni s-au apucat să o facă și așa s-a iscat o ceartă între doritorii de a se imuniza.
„Ceban a spus că nu va fi proramare pe liste, iar voi faceți înscrieți. Nu e bine”, a spus unul dintre participanții la maraton.
TELEGRAMMMM "{$url}"
La Palatul Republicii s-au format cozi imense de câteva sute de metri, iar oamenii au început să se agite că vaccinul se va epuiza repede și nu vor reuși să și-l administreze. Poliția este nevoită să intervină periodic pentru a calma spiritele.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Evenimentul va dura până la ora 22.00, însă, dacă va fi necesar, programul va fi prelungit. Toți participanții la maraton vor primi apă potabilă.
În plus, au fost amenajate corturi în perimetrul de lângă clădirea Palatului Republicii, astfel încât oamenii să se poată adăposti la umbră și să primească asistență medicală, dacă vor avea nevoie.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0