Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cu mașina blocată în mijlocul drumului: Ce a pățit maestrul Nicolae Botgros

© Photo : Facebook / Mihai ChiricaNicolae Botgros
Nicolae Botgros - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Abonare
Incident neplăcut pentru maestrul Nicolae Botgros. Vezi ce a pățit aseară dirijorul orchestrei "Lăutarii".
CHIȘINĂU, 24 iunie - Sputnik. Maestrul Nicolae Botgros a rămas aseară blocată cu mașina în mijlocul străzii. Despre aceasta a scris dirijorul orchestrei "Lăutarii" pe pagina sa de Facebook.
"Astăzi seară, în timp ce eram în drum spre casă (...) pe neașteptate am făcut o pană la mașină. Boon, nu este un moment tocmai plăcut când ți se întâmplă dar ... partea bună e că poți întâlni oameni extraordinari oriunde și oricând", a scris Botgros.
Maestrul a mai scris că cei care i-au venit în ajutor sunt angajații poliției.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Amintim că în toamna anului trecut, maestrul Nicolae Botgros a fost internat în stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. 
Nicolae Botgros are 65 de ani. Marele violonist s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Prima orchestră pe care a dirijat-o a fost "Ciocârlia" de la Edineț.  
Botgros a activat apoi în ansamblul "Joc". În 1973 a devenit violonist în orchestra "Mugurel" a Filarmonicii de la Chișinău.
Din anul 1978 este dirijor al Orchestrei Naționale de muzică populară "Lăutarii", fondată în anul 1970 în cadrul Filarmonicii Naționale de către interpretul Nicolae Sulac.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0