Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Elena Pintilei, director general BNRM, Sergiu Cornea, rectorul Universității de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul și Virgiliu Mărgineanu, președintele Uniunii Cineaștilor din Republica Moldova.
Și-a încheiat lucrarile cea de a X-a ediție a Proectului "Лики памяти", care s-a desfășurat în or. Erevan, Armenia.  În cadrul evenimentelor, s-a vorbit despre activitatea specialiștilor din cadrul laboratoarelor de restaurare și conservare a documentelor de patrimoniu. Au fost prezentate: cadrul legislativ de funcționare, instalații, dar și metode inovaționale de lucru, utilizate în biblioteci, muzee, ahive. Detalii despre cele 5 zile de conferinta ne spune Elena Pintilei,  director general BNRM.  ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul. Disacutăm cu rectorul instittuției, Sergiu Cornea.    Proiectul Seri de Cronograf revine. Discutăm cu Virgiliu Mărgineanu, președintele Festivalului Internațional Cronograf, președintele Uniunii Cineaștilor din Republica Moldova.
Fluxul de știri
0