Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important de la FISC! Au mai rămas șase zile pentru a face asta

© Sputnik / Anatolii KiriakServiciul fiscal de stat
Serviciul fiscal de stat - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Abonare
Au mai rămas 6 zile până la expirarea termenului limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare și impozitului funciar. Serviciul Fiscal de Stat anunță că cei care încă nu au plătit impozitele ar trebui să se grăbească.
CHIȘINĂU, 24 iunie - Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat informează că pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pentru bunurile imobiliare și a impozitului funciar. Acest impozit trebuie să fie plătit de toți cetățenii care dețin bunuri imobiliare și terenuri, care au fost obținute până la data de 31 martie.
курс валют - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2021
Cât costă astăzi euro și dolarul: Cursul oficial al BNM
Suma impozitului se calculează anual de către serviciile de colectare a impozitelor și taxelor locale din cadrul primăriilor.
Astfel, autoritățile locale stabilesc anual cotele concrete ale acestor impozite. 
Cei care încă nu au reușit să plătească impozitul pentru bunuri imobiliare și impozitul funciar ar trebui să se grăbească, deoarece după data de 30 iunie se adună penalități pentru fiecare zi de întârziere.
Dacă persoanele vor să achite impozitele în numerar, atunci se pot apropia la ghișeele băncilor și oficiilor Poșta Moldovei, având avizul de plată expediat de către autoritățile locale. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0