Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei moldoveni au murit într-un teribil accident produs în județul Cluj

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova, 1920, 23.06.2021
Abonare
În după-amiaza zilei de miercuri, trei cetățeni moldoveni și-au pierdut viața într-un grav accident rutier produs în județul Cluj, România. Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române.
CHIȘINĂU, 23 iun – Sputnik. În teribilul accident care s-a produs astăzi în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, și-au pierdut viața doi adulți și un minor din Republica Moldova. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.
Ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea - Sputnik Moldova, 1920, 22.06.2021
Societate
Un microbuz din Moldova, implicat într-un grav accident în România: Starea pasagerilor
În accident au fost implicate unui automobil și un camion. Totodată, o a patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Este vorba de un minor în vârstă de 10 ani, Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale, precizează sursa.
Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea familiilor îndoliate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0