Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic, medicul Olga Cara și rectorul Universității de Stat "Alecu Russo" din Bălţi, Natalia Gașițoi.
În data de 23 iunie este Ziua Internațională Olimpică. În Parcul Central va fi prezentat noul echipament sportiv. Discutăm cu Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Național Olimpic. Despre proiectul „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național” și crearea unui Centru Universitar de Îngrijiri Paliative în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova. Obiectivul fiind formarea pacientului, a familiei și a profesioniștilor în domeniu prin iluminarea sanitară, educația nutrițională în funcție de cauza bolii, practicarea activității fizice corespunzătoare și aplicarea unor tehnici psihoterapeutice. Discutăm despre alimentația paliativă, ce include ea și care sunt efectele cu medicul Olga Cara. ADMITEREA 2021. Ce oportunităţi oferă tinerilor care își doresc să facă studii de calitate la Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălţi. Detalii ne oferă, rectorul instituției, Natalia Gașițoi.
Fluxul de știri
0