Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Are loc o intensificare a turbulențelor geopolitice - Putin

© Sputnik / Sergei Ilyin / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел встречу с руководством "Единой России"
Президент РФ В. Путин провел встречу с руководством Единой России - Sputnik Moldova, 1920, 23.06.2021
Abonare
În pofida existenței anumite semnale pozitive, însă are loc o intensificare a turbulențelor geopolitice, a declarat Putin.
CHIȘINĂU, 23 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că în pofida anumitor semnale pozitive, are loc o intensificare a “turbulenței proceselor geopolitice”.
Президент РФ В. Путин выступил с обращением к участникам IX Московской конференции по международной безопасности - Sputnik Moldova, 1920, 23.06.2021
Politică
Putin: Rusia nu-și impune niciodată voința altor state
“Continuă erodarea dreptului internațional. Nu încetează tentativele de a utiliza forța pentru a impune propriile interese, pentru a consolida propria securitate în dauna securității altora”, a declarat șeful statului rus într-un mesaj adresat participanților la cea de-a IX-a ediție a Conferinței Internaționale de Securitate de la Moscova.
Putin a menționat că evenimentul este dedicat celor mai importante probleme de pe actuala agenda politică și militară.
Potrivit lui, de deciziile lor și “de căutările rezultative ale unor răspunsuri comune la provocările comune”, depinde securitatea și dezvoltarea durabilă a civilizației.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0