Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Admiterea 2021: De ce să alegi Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport

© Sputnik / Caraus MihaiUniversitatea de stat de educație fizică și sport
Universitatea de stat de educație fizică și sport - Sputnik Moldova, 1920, 23.06.2021
Abonare
Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) este pregătită să-i admită la studii în 2021 pe tinerii care doresc să învețe.
Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) a fost înființată în anul 1991. Instituția funcţionează în bază de autonomie, înţeleasă ca autoconducere în acord cu cadrul legal stabilit.
Este lider în învăţământul şi cercetarea ştiinţifică din domeniul culturii fizice în Republica Moldova și se identifică prin formarea şi dezvoltarea la cel mai înalt nivel a competenţelor profesionale, a aptitudinilor şi abilităţilor necesare uni tânăr specialist.

Admiterea 2021 la USEFS:

Studii la USEFS: Oportunițăți pentru viitorii studenți
Universitatea dispune de toate condițiile pentru a pregăti un sportiv de performanță, de la săli de studii, cămine și de cantină.
La USEFS își fac studiile și studenți din România, Ucraina, Turcia, Grecia și Israel. Diploma Universității de Stat de Educație Fizică și Sport este recunoscută la nivel internațional.

Admiterea USEFS 2021: Facultăți și specialități

USEFS se află pe strada Andrei Doga 22. Pentru mai multe informații apelați numărul de telefon 022 494 081 sau puteți expedia întrebările la adresa de E-mail: anticamerausefs@mail.ru.
День открытых дверей Военная Академия  - Sputnik Moldova, 1920, 18.06.2021
Societate
Admiterea 2021: De ce să alegeți Academia Militară a Forţelor Armate "Alexandru cel Bun"
În perioada 19 - 30 iulie, pretendenții care vor să învețe la UCCM pot depune online dosarele de concurs. Pe 31 iulie se va desfășura probelor de aptitudini (pentru candidații înscriși la concursul de admitere la specialitatea Muzică, care nu au absolvit colegiile/ liceele/ școlile de profil).
În data de 3 august, UCCM va anunța rezultatele preliminare, iar în perioada 4 – 10 august va avea loc depunerea documentelor în original.
În data de 12 august vor fi anunțate rezultatele finale.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0